Scroll Top

Multimedia

vídeos, biblioteca fallera i galeria d’imatges

MULTIMEDIA

Benvinguts a la nostra secció de multimèdia dedicada a les espectaculars Falles de Gandia. Ací et submergiràs en un viatge visual i auditiu per la fascinant tradició fallera d’aquesta bella localitat valenciana. A través de fotografies captivadores, vídeos vibrants i sons envolupants, et convidem a explorar la màgia i l’emoció que impregnen cada racó d’aquesta festivitat única. Des del majestuós alçament de monuments fins als esclats de color i llum dels impressionants espectacles pirotècnics, aquesta col·lecció multimèdia captura l’essència mateixa de les Falles de Gandia. Prepara els teus sentits per a viure una experiència visual i auditiva inoblidable mentre t’endinses en el cor d’aquestes festivitats plenes d’alegria, art i cultura. Gaudeix de l’esplendor de les Falles de Gandia com mai abans l’has fet!

cANAL YOUTUBE

Acompanya’ns en un emocionant recorregut per les acolorides estructures monumentals, les impressionants mascletàs, i l’ambient festiu que es viu durant les celebracions. També ens endinsarem en la història darrere de cada falla i coneixerem als artistes fallers que donen vida a aquestes majestuoses creacions. Uneix-te a nosaltres per a descobrir la passió, la creativitat i l’esperit comunitari que fan de les falles a Gandia un esdeveniment veritablement únic i especial. Subscriu-te i no et perdes ni un sol detall d’aquesta experiència festiva!

biblioteca DIGITAL fallera

Ací trobaràs una vasta col·lecció de llibres, documents, fotografies i material audiovisual que ens transportaran en un emocionant viatge a través del temps, revivint les emblemàtiques falles que han marcat la història de la nostra comunitat. La nostra biblioteca s’enorgulleix de ser un punt de trobada per als amants de les falles, on podran submergir-se en l’essència d’aquesta festivitat tan arrelada en el cor de Gandia. Uneix-te a nosaltres en aquest apassionant recorregut per les pàgines que narren la màgia, l’art i la devoció que caracteritzen a les falles en la nostra benvolguda localitat.

Skip to content