Scroll Top

Falleres Majors

Marta Lozano Pérez

Fallera Major de Gandia 2024

La Fallera Major de Gandia va nàixer el 9 d’agost de l’any 2000.

Va obtindré el Grau Mitjà de vídeo-disckjockey i so, és tècnica superior en realització de projectes audiovisuals i espectacles i actualment estudia Publicitat i Relacions Públiques a la Universitat de Cádiz en Jerez de la Frontera.

Les falles han format part de la seua vida des del mateix moment que va nàixer. Va ser filloleta en 2001 de la falla Grau. En la seua falla, Plaça Parc Alqueria Nova, ha ostentat tots els regnats infantils fins el 2009 que va ser Reina de la Falla i en 2010 va formar part de la Cort d’Honor de la Fallera Major Infantil. Este any ha sigut la Reina de la Falla. Pero sobre tot, és una enamorada de les activitats de la comissió, sent la delegada de Festival i este any també ha sigut la Delegada d’informatiu on per cert, la falla ha guanyat el primer premi.

Els seus pares estan íntimament vinculats a la falla Plaça Parc Alqueria Nova. Sa mare Esther Pérez va ser Reina de la Falla en 2007 i durant 14 anys Delegada de Llibret. I son pare, dir Alqueria Nova és dir Jose Lozano: va ser secretari en 2007 i des de 2009 fins aquest any ha sigut el president de la falla. Sa uelo Pepe “la Clau” va ser membre de l’Executiva de la Junta Local Fallera i faller de les falles del Grau i del Raval on va exercir diversos càrrecs.

La Fallera Major de Gandia 2024 és Marta Lozano Pérez.

Skip to content