Scroll Top

Com arribar

COM ARRIBAR

COM ARRIBAR A GANDÍA

Gandia és una ciutat costanera situada a 65 km al sud de València i a 116 km d’Alacant. Amb una àmplia xarxa de connexions ben assentada que facilita l’accés, pots arribar en qualsevol mitjà de transport. Totes elles són bones opcions.

Bé per carretera, gràcies a la xarxa d’autovies, amb accés directe des de l’autopista A7; si prefereixes el tren, existeix un ampli horari de connexió amb València; o si utilitzes l’autobús, diverses companyies operen a la ciutat connectant Gandia amb diverses ciutats d’Espanya.

AVIÓ

Aeropuerto de Manises, Valencia.

Conexión con Metrovalencia y cercanías Renfe cada media hora.

Aeropuerto de El Altet, Alicante.

Conexión con línea de bus Alsa.

TREN

Línia de rodalia Gandia -València

cada mitja hora.

*Intercity Madrid – Gandia.

Diversos serveis diaris connecten les estacions d’Atocha i Gandia els caps de setmana i durant els mesos estivals.

AUTOBÚS

País Basc, Navarra, La Rioja, Aragó

Connexió amb *Bilmanbus

Madrid, Castella Lleó i Castella-la Manxa

Connexió amb Avanza

Costa Mediterrània

Connexió amb *Alsa

COTXE

AP-7 gratuïta en Comunitat València

Eixida 38 a Gandia des de N-332

COM MOURE’S

COM MOURE’S A GANDÍA

Els autobusos i trens són mitjans de transports còmodes per a moure’s tant per dins com pels voltants de la ciutat. Gandia compta amb tres línies d’autobusos que que connecten el tots els racons de la ciutat amb la platja perquè no perdes detall. Ací t’expliquem les alternatives que tens a la teua disposició i t’informem sobre tots els horaris, parades i telèfons de les diferents companyies.

BICICLETA

Gandia és un municipi que et permet desplaçar-te còmodament amb bicicleta. Compta cada vegada amb més quilòmetres de carril bici que connecten les diferents zones i barris de la ciutat.

Coneix Safor Bici Gandia, el servei municipal de lloguer de bicicletes. També hi ha empreses que ofereixen aquest servei.

BUS

A Gandia operen dos serveis d’autobusos urbans i interurbans durant tot l’any, que permeten desplaçar-te entre la Platja, el centre i els diferents barris del municipi.

RENFE és un dels punts de partida de les principals línies regulars. Enllaç a la companyia La Marina *Gandiense.

AUTOBÚS

Per la grandària de la ciutat, la seua orografia sense grans desnivells i el seu excel·lent clima, una de les millors maneres de descobrir Gandia és passejant pels seus carrers, àrees per als vianants i canvis rurals.

COTXE

Si decideixes moure’t amb cotxe per la nostra ciutat, has de saber que el centre històric és per als vianants.

Consulta el llistat d’aparcaments públics i les empreses de lloguer de cotxes. Tingues en compte que en uns certs horaris i zones cèntriques l’aparcament al carrer està limitat i regulat. Recorda: sempre és preferible utilitzar el transport públic!

Els Taxis són un mitjà per a desplaçar-se ràpidament per Gandia. Cobreixen tots els racons de la ciutat i els seus voltants, arribant on altres mitjans com els autobusos no aconsegueixen.

Skip to content