Scroll Top

Daniela Serralta Miñana Fallera Major Infantil de Gandia 2024

Daniela Serralta Miñana

Fallera Major Infantil de Gandia 2024
La Fallera Major Infantil de Gandia va nàixer el 14 de setembre de 2010. Actualment estudia 1er curs de l’ESO al Col·legi Borja Jesuitas.
Li agrada molt ballar i fer Tiktoks però sobre tot es una xiqueta molt casolana i familiar.
Va eixir per primera vegada de fallera tenint mesos, en la presentació de la seua falla, la Plaça Sant Josep Raval, com a filloleta i des d’aleshores ha eixit tots els anys de fallera.
Va ser reina de la Poesia en 2019, del Foc en 2020 i 2021 i Reina de la Falla en 2022. Aquest any ha format part de la Cort d’Honor de la Fallera Major Infantil acompanyada pel seu faller i amic Hugo, qui sempre l’acompanya.
De les falles, el que més li agrada és el festival musical infantil per la seua afició al ball, però el seu acte preferit és el bateig i sobre tot, és una apassionada de les nits a la carpa els dies de falles.
La seua família està molt arrelada a la festa per part dels dos pares. Sa mare, Maite Miñana va ser Reina de la Falla infantil de Benirredrà en 1987 i Reina de la Festa en la falla del Raval en 2002.
Per part de son pare, la família Serralta està íntimament lligada a la falla del Raval, son pare Oscar ha crescut en el casal i és faller de tota la vida. I sa uelo Bruno, per qui Daniela té autèntica passió, va ser qui la portar de fallera quan va nàixer. Bruno Serralta ha passat per tots els càrrecs de la falla i ha sigut secretari més de 20 anys.
La fallera major infantil de Gandia 2024 és Daniela Serralta Miñana.
Skip to content