Scroll Top

Pablo Martínez Climent, xiquet del Bateig 2023

La Federació de Falles de Gandia té el plaer de comunicar al món faller que el xiquet batejat de les falles 2023 serà Pablo Martínez Climent.
Pablo va nàixer el passat 13 de gener a les 11:35 del matí i va pesar 3,170kg. Ell i la seua família pertanyen a la Falla de la Plaça del Mercat. És fill d’Alba Climent Roche i Nicolás Martínez García i germà de Vega, que va ser filloleta de la comissió al 2022.
El seu pare Nico, és mestre i, actualment, treballa de comercial en una empresa de productes per a l’agricultura ecològica. A més, ajuda en el restaurant familiar Ca Colau en Montixelvo, popular per les seues Calçotades.
Per altra banda, la fallera de la família, des que va nàixer al 1990, és Alba. Ella, de la mà del seu oncle Vicent Climent, va ser filloleta amb només uns mesos de vida. El seu currículum és llarg, sent, anys després, presidenta de la falla infantil (la primera i única, fins hui). Ja de major, Reina del Foc al 2013, Reina de la Falla al 2014 i Delegada artística al 2015, any que va formar part de la Cort d’Honor de Maria Bernabeu. Al 2019 va ser madrina de la falla amb la sorpresa de Nico, que es va vestir per primera vegada de faller per a acompanyar a la seua dona.
Sa mare, Marilola Roche, també fallera del Mercat i Gesmil d’Or de la JLF, trucaora des de fa vint anys, ha sigut huit anys Delegada de Jocs i actualment és la cassalera. Però sempre han estat recolzades per Salva Climent, pare d’Alba i iaio de Pablo, que tot i que mai ha tingut cap càrrec no ha faltat a l’hora de fer feina per la falla.
Família, esperem el dia 16 de març amb molta il•lusió, desitjem que gaudiu d’aquest moment, que de segur serà inoblidable per a vosaltres. Enhorabona a la família Martínez Climent i a tota la comissió Plaça del Mercat!
Skip to content